Europa Conference League

Ερυθρός Αστέρας: Ιστορική μέρα για τους ερυθρόλευκους, την ίδια μέρα που πήραμε ευρωπαϊκό το '91, πήρε και ο Ολυμπιακός

Μία... διαβολική και άκρως ερυθρόλευκη σύμπτωση ανέδειξαν οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε κυπελλούχος Ευρώπης κατακτώντας το Conference League και μεταξύ των ομάδων που συνεχάρησαν τους Πειραιώτες ήταν, ασφαλώς, και ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο σερβικός σύλλογος, οι οπαδοί του οποίου είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του ελληνικού, έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και σε μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση που συνδέει τα δύο κλαμπ.

Βλέπετε, ο Αστέρας κατάκτησε το μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του ακριβώς 33 χρόνια πριν τον Ολυμπιακό, το 1991!

Τότε, οι Γιουγκοσλάβοι είχαν πανηγυρίσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών νικώντας τη Μαρσέιγ στον τελικό της 29ης Μαΐου στο Μπάρι.

«Μια ιστορική μέρα για τους ερυθρόλευκους... Την ίδια μέρα που ο Ερυθρός Αστέρας έγινε πρωταθλητής Ευρώπης το 1991, το αδελφό μας σωματείο, ο Ολυμπιακό, κατέκτησε το Conference League. Συγχαρητήρια, αδέρφια» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x